sobota, 26. marec 2011

Poletje na jadrnici

Vsako pomlad, ko sončni žarki segrevajo ozračje in pridejo tudi do vseh nižin, kjer je v času zime kraljevala mega ali smog, se začne ozračje segrevati. To segrevanje pa vpliva na celotno naravo, kar naenkrat se začnejo pojavljati rože, različne živali - narava oživi.

Na tem mestu se začne razmišljati o poletju in uživanciji na morju. Mene vedno spomni na doživljaje z jadrnice. Trenutke, ki sem jih doživel na jadrnici, od prijetnih sapic, do močnejših vetrov v jadrih. Na vse zalive uvale in različna mesta ki smo jih odkrili in obpluli z jadrnico. Kmalu prihaja tudi čas, ko se je potrebno odločiti za najem jadrnice, če hočemo ujeti prve toplejše termine za prvomajsko jadranje. Na mestu pa je tudi first minute najem jadrnice za poletje, saj tako dobimo dodatne popuste in lahko brez skrbi uživamo naprej.
Predlagam pa vam, da povabite še večjo družbo na jadrnico.



Res je najbolje preživeti in se odločiti za najem jadrnice s kolegi, ki jih že dobro poznate in ne pride do konfliktov po celem tednu jadranja. Lahko pa povabite še podobno družbo in tako najamete dve jadrnici. Za najem dveh jadrnic dobite tako še kakšen popust. Verjetno mi pa ni potrebno omenjati, da je tukaj prisotna tudi tekmovalnost dveh ekip. V primeru, konfliktov pa gresta lahko dve jadrnici lažje vsaka svojo pot kot pa posadka na eni jadrnici.

Ni komentarjev:

Objavite komentar