ponedeljek, 4. junij 2012

Elan 394 Impression



V lanskem letu je Elan predstavil posodobitev jadrnice Elan 434, ko je predstavil jadrnico 444 v razredu 4 kabink. Letos pa je posodobil razred 384 Impression s tem, ko je predstavil jadrnico Elan 394 Impression.
Jadrnica ima 3 prostorne kabine ponuja pa še več luksuza kot predhodnica. Pri jadrnici 394 zasledimo podobne posodobitve kot pri 444, lepše linije in še bolj sodoben design. Jadrnica 394 je tako odlično nadomestilo jadrnici 384. Kupci pa bodo malo manj navdušeni nad ceno jadrnice, saj je ta za osnovni model Elan 394 Impression okoli 120.000 evrov.

Linijo Impression so v Begunjskem Elanu začeli pred sedmimi leti. Cilj linije je bil povdarek na športnih jadrnicah, ki so primerne tudi za različne regate. Tekmovalnost naj bi jih ločila od vseh ostalih bolj potovalnih čarterskih jadrnic.
 

Jadrnica 394 Impression ima odlične jadralne lastnosti. Kot pa smo že vajeni za jadrnice tipa Impression, nas tudi ta jadrnica impresionira na večih korakih. Prostorna, svetla notranjost s povdarki na detajlih in čim večjimi okni, da osvetljujeo prostor in naredijo že tako velik prostor še večji.

Zunanji del jadrnice krasi velik in prostoren cockpit, ki omogoča še lažje premikanje večjega števila jadralcev. Osnovna barva jadrnice je svetlo siva, ki omogoča še lažjo prepoznavo jadrnice. Vsekakor pa barva ni tako izrazita kot pri bolj agresivni Elan 350 One Design. 
Jadrnico Elan 394 Impression priporočamo vsem, ki si želijo potovalno jadrnico s 3 kabinami, hkrati pa tudi nekaj tekmovalnosti in športnega značaja. Jadrnica je precej dražja od jadrnice Elan 350 One Design vendar pa ponuja tudi več luksuza.

Ni komentarjev:

Objavite komentar